8 juli – 12 Kernen Toertocht

Op zondag 8 juli 2018 organiseert Sportpunt Stichtse Vecht samen met LbnK, Toerclub Breukelen en WTC Maarssen de 12 kernen toertocht van Gemeente Stichtse Vecht.

Kosten

Kosten voor deelname zijn € 5,-. De opbrengst gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zo zorgen we samen dat alle kinderen in Stichtse Vecht kunnen sporten.

Routes

80 km – voor de sportieve fietser, langs alle 12 kernen in Stichtse Vecht. Helm verplicht.
25 km – voor de recreatieve fietser: families en ouderen op een gewone of elektrische fiets.
Start en finish: Park Goudestein in Maarssen

 

Korte en lange route

Samen met de wielerverenigingen van Stichtse Vecht worden er 2 routes uitgezet. De lange route is ongeveer 80 kilometer en komt langs de kernen van Stichtse Vecht. Deze route is speciaal voor sportieve fietsers. De korte route is ongeveer 25 kilometer. Deze familietocht is toegankelijk voor iedereen met een (elektrische) fiets. De startlocatie is het Vechtstreekmuseum in Park Goudestein in Maarssen, waar op dit moment een mooie tentoonstelling te bezichtigen is over Sportief vermaak in de Vechtstreek.

Aandacht voor Jeugdfonds

Sportpunt Stichtse Vecht wil met de toertocht sporten en bewegen stimuleren en tevens geld ophalen en aandacht vragen voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Het Jeugdfonds zorgt ervoor dat kinderen tot en met 17 jaar kunnen sporten. Het helpt bij het betalen van de sportclub en sportattributen als ouders dit niet kunnen betalen doordat zij een uitkering hebben, in de schuldsanering zitten of een minimum inkomen hebben.

Inschrijven

De inschrijving is al geopend op www.sportpuntstichtsevecht.nl/fietstocht. Kosten voor deelname zijn €5,-. Ook is het mogelijk een vrijwillige bijdrage te geven aan het Jeugdfonds.

We zullen op zondag 8 juli op het normale tijdstip van 9.00 uur verzamelen op de Kerkbrink in Breukelen en dan in groepsverband naar het gemeentehuis Goudestein in Maarssen fietsen en daar na de inschrijving om 9.30 uur starten. Leden uit Utrecht en Maarssen kunnen natuurlijk direct naar de start gaan. Het goede doel van de tocht is het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Het bestuur omarmt dit doel van harte en heeft besloten het inschrijfgeld van de TCB deelnemers te verdubbelen met een bijdrage namens de club.

Als we schrijven, dat TCB mede-organisator is, dan moeten er ook handen uit de mouwen gestoken worden. Wij vragen graag de inzet van onze leden voor:

  • Het uitpijlen van 1/3 van de route op zaterdagavond 7 juli. Gevraagd 2 tot 3 man.
  • Het bemensen van een gevaarlijke kruispunt met 2 persoon in 2 shifts. Gevraagd 4 man
  • Het ophalen op zondagmiddag van de pijlen. Gevraagd 2 man

Hopelijk komen er veel reacties spontaan binnen op voorzitter@tcbreukelen.nl of telefoon 06-27000925 !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *