Stem op Start2Bike in de Rabobank Clubkas Campagne

Toerclub Breukelen doet mee aan de Clubkas Campagne van Rabobank Gooi en Vechtstreek. Leden van de bank kunnen vanaf 6 maart tot en met 21 maart hun stem uitbrengen op de Start2Bike actie.

Wat is Start2Bike?

Start2Bike (“start to bike”) is er voor alle startende wielersporters┬ádie op een recreatieve manier willen fietsen, van jong tot oud, op de racefiets of mountainbike. Over een periode van 4 weken leert men in 4 sessies van ca. 3 uur de basisvaardigheden van het racefietsen of mountainbiken. De training wordt verzorgd door ervaren trainers vanuit de toerclub Breukelen. Start2Bike is ontwikkeld en wordt mede mogelijk gemaakt door de wielersportbond NTFU (Nederlandse Toerfiets Unie). Het is een ideale, laagdrempelige en vooral gezellige manier om te beginnen met fietsen.

Wie kunnen er stemmen?

Alleen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek mogen stemmen. Zij ontvangen hiervoor van de bank een unieke code waarmee ze van dinsdag 6 maart tot en met woensdag 21 maart 2018 online hun stem kunnen uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Waarom stemmen op Start2Bike?

Uit vele onderzoeken blijkt dat fietsen veel positieve effecten heeft op het menselijk lichaam. Het helpt je om aan het eind van een drukke werkweek je hoofd leeg te maken. Bovendien is het een sport die je tot op hoge leeftijd actief kunt beoefenen. En de Toerclub Breukelen is een actieve, bruisende vereniging die al sinds 1975 in de Gooi en Vechtstreek mensen de mogelijkheid biedt om op een sportieve en gezellige manier actief te zijn. Met uw stem draagt u bij aan het voortbestaan van onze club.

Hoe kunt u stemmen?

Bent u lid van de Rabobank Gooi en Vechtstreek? Dan ontvangt u van de Rabobank een kaart met een unieke persoonlijke code waarmee u kunt stemmen. Breng dan vanaf dinsdag 6 maart uw stem uit op Start2Bike van de Toerclub Breukelen.

Alvast hartelijk dank namens alle leden van de Toerclub Breukelen.