MTB

In de wintermaanden het bos in

Ben je man of vrouw, 18 jaar of ouder?  Beschik je over een redelijke fietsconditie? Heb je belangstelling voor mountainbiken? Elke zondagochtend in november, december, januari en februari kun je mountainbiken met de Toerclub Breukelen.

We rijden gezamenlijk een MTB-route over de hei van Hilversum of richting Lage Vuursche. De totale lengte incl. de aanlooproute ligt rond de 50 kilometer. Tijdens de route wachten we regelmatig op elkaar, zodat langzamere en snellere rijders toch allemaal aan hun trekken komen. Halverwege drinken we ergens een bak koffie.

We starten zondag om 9.30 uur bij de brug over de Vecht bij de Bloklaan of om 10.00 bij de keet tegenover het vliegveld in Hilversum. We zijn omstreeks 13.00 uur terug.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het mountainbiken; leden van TC Breukelen kunnen hier gratis aan deelnemen. Niet leden kunnen vrijblijvend een aantal keren meefietsen. Valhelm is verplicht, overschoenen en handschoenen zijn aan te bevelen. Vergeet ook niet wat kleingeld voor de koffie en een regenjack bij je te steken. Je kunt gebruik maken van je eigen mountainbike of een veldfiets.

Enthousiast geworden? Meer informatie krijg je van Gerard de Vries (0294-234056 of 06-23922007).