Sponsors

Kledingsponsors

De komende drie jaar fietsen wij in wielerkleding van Bioracer. Dat is mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van onze kledingsponsors:

Bike Center Woerden

In de winkel van Bike Center Woerden staan altijd meer dan 300 fietsen van 9 toonaangevende merken. De werkplaats beschikt over ervaren en goed opgeleide fietsenmakers. Voor racefietsen is er zelfs een erkende KNWU-mecanicien in dienst.

Gelegen aan de A12
Korenmolenlaan 4-B, 3447 GG Woerden

www.bikecenterwoerden.nl
Tel. 0348-482804

Eetcafé Het Regthuys

Eetcafe het Regthuys is gevestigd op een unieke locatie in het sfeervolle Breukelen pal aan de historische kerkbrink en vlakbij de vecht. Vroeger werd het gajes en uitschot er terecht gesteld maar tegenwoordig kun je er heerlijk een borrel, of er een uitstekende maaltijd genieten. Gastvrouw Gaby zorgt ervoor dat het jou aan niks ontbreekt. Ook voor lunch, diner, een receptie of bruiloft.

www.eetcafehetregthuys.nl
Tel. 0346-261313

Machineverhuur Spruijt

Sinds 1984 actief in de verhuur van grondverzetmachines en transportactiviteiten over de weg en drijvend. Maar ook voor onbediend materieel zoals trilplaten, lasers, rupsdumpers en rijplaten. Machineverhuur H. Spruijt B.V. beschikt over een uitgebreid en modern machinepark. Machines van groot tot klein, die worden bediend door uitermate goede en gemotiveerde vakmensen. Ook in het transportwerk zijn wij sterk vertegenwoordigd, zowel over de weg als in het terrein. Verder kunnen wij ook het transporteren en/of werken op of over het water voor u verzorgen.

www.hspruijt.nl
Tel. 0294-33107

Van Vredendaal Advies

Van Vredendaal Advies is een financieel advieskantoor voor verzekeringen en hypotheken. Zij adviseren bedrijven en particulieren in de regio’s Utrecht en Amsterdam en kiezen daarbij bewust voor een persoonlijke benadering van onze cliënten. Financieel advies is vooral mensenwerk, ook al gaat het bij een verzekering of hypotheek vaak over de kleine lettertjes.

www.vanvredendaaladvies.nl
Tel. 0346-262317

Rabobank

Rabobank Gooi en Vechtstreek is een oplossingsgerichte bank met betrokken professionals. Medewerkers die de ruimte krijgen om alles uit zichzelf te halen en op die manier het maximale voor u kunnen betekenen. Wij komen met heldere adviezen en creatieve oplossingen die het best passen bij uw persoonlijke situatie.

www.rabobank.nl/lokale-bank/gooi-en-vechtstreek
Tel. 035-6222211

Yoga Breukelen

Yoga Breukelen en Yoga Loenen staan voor persoonlijke, deskundige aandacht. Wij werken met een team van zeven vaste enthousiaste professionals en zes vaste invallers. Alle docenten zijn betrokken, ervaren en erkend geschoold in hun vakgebied en hebben een grote liefde voor mensen en yoga. Niet vanuit ons hoofd, maar vooral vanuit ons hart.

www.yoga-breukelen.nl
Tel. 06-44606987

Knoop Autobedrijven

Zoals u zult begrijpen willen we graag in een paar woorden naar voren laten komen waar we ons graag druk over maken, om het u naar de zin te maken en kwaliteit te borgen. Betrouwbaar – Flexibel – Behulpzaam – Deskundig – In elk merk!

www.knoopweb.nl
Tel. 0346-586444

Overige sponsors

Wij zijn ook blij met de ondersteuning van onderstaande sponsors van onze toerclub:

Vechtstreek Fysiotherapie

Al meer dan 20 jaar zet Vechtstreek Fysiotherapie (voorheen Fysiotherapiepraktijk Brouwer-Swinkels) in de omgeving van Breukelen zich in om de gezondheid van eenieder met lichamelijke klachten te verbeteren. Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie met diverse geregistreerde specialisaties. Daarnaast bieden we verschillende (bewegings)activiteiten aan. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook trainingen volgen zoals: Sport & Spel, Conditie Plus en Blijvend Fit.

www.vechtstreekfysiotherapie.nl
Tel. 0346-250573

KL2000 Tweewielers

Al vijftien jaren zijn wij een begrip in Maarssen en omgeving als het om fietsen gaat. Of het nu gaat om een tourfiets, sportfiets of een elektrische fiets, wij helpen u graag. Onze winkel is gevestigd in het winkelcentrum Bisonspoor te Maarssen waar u overdekt kunt winkel en gratis kunt parkeren. Zes dagen per week staan wij voor u klaar. Wij zien u graag in onze winkel.

www.kl2000.nl
Tel. 0346-574770

Gilbert Dhondt Wonen

“Eindelijk eenvoudig mooi wonen” is meer dan zomaar een kreet, het is de filosofie voor alles wat we doen. We vereenvoudigen het gehele proces van inspireren, kiezen, installeren en genieten. Het is ons verhaal …
Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Kerkbrink in Breukelen, maar ook online.

www.dhondt-wonen.nl
Tel. 0346 262522

Hulsman & Roestenburg Administratie en Adviezen

Hulsman & Roestenburg is een zelfstandig administratie- en belastingadvieskantoor, dat zich richt op administratieve werkzaamheden, fiscale dienstverlening en advisering/ondersteuning van zowel particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Hulsman & Roestenburg, gevestigd in de oude dorpskern van Loenen a/d Vecht, is opgericht door Coen Hulsman en Barry Roestenburg op 1 januari 2004.

www.hulsman-roestenburg.nl
Tel. 0294-233907

Aluminium Service Breukelen B.V.

Aluminium Service Breukelen B.V. Is leverancier van aluminium maatwerk, gemaakt vanuit aluminium platen en profielen. De producten die wij leveren hebben de meest uiteenlopende toepassingen. Mede dankzij de kennis en ervaring binnen het bedrijf zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Wij kunnen diverse bewerkingen voor u uitvoeren en denken met u mee.

www.aluservice.nl
Tel. 0346-261644

Age van ‘t Hoff Tweewielers

Al vier generaties doen wij ons uiterste best om onze klanten service en kwaliteit te bieden als het gaat om fietsreparaties of de aanschaf van een fiets of accessoires. Onze fietsenzaak in Breukelen is een begrip in de regio. Sinds eind december 2014 mogen wij ons Hofleverancier noemen. Een titel waar we apetrots op zijn, maar die voor u niets verandert; u krijgt wat u al jaren van ons gewend bent: service, kwaliteit en garantie.

www.agevanthoff.nl
Tel. 0346-261475

Taveerne De Danne

Taveerne De Danne is al 40 jaar een begrip in Breukelen, een ontmoetingsplek voor jong en oud, familie, studenten en zakenlui. Gesitueerd in het centrum van het altijd gezellige Breukelen, in een pand wat 50 jaren geleden de plaatselijke smederij was, waar paarden beslagen werden en koetsen gerepareerd werden. U kunt bij De Danne terecht voor een bakje koffie, een borrel, een simpele hap of uitgebreid diner.

www.dedanne.nl
Tel. 0346-266927