Het TC Weekend 23 t/m 25 aug 2024

Dit jaar geen Van der Valk hotel, geen lange rit op vrijdag en zondag, nee dit jaar gaan we de grens over. We hebben een prachtig hotel gevonden in Duitsland. In het plaatsje Meschede om precies te zijn.
Martin Flemming heeft er met heel veel plezier gelogeerd en verzekert ons dat het eten top is. Mochten er toch klachten komen, dan weten we in ieder geval bij wie we kunnen zeuren……
We gaan er met eigen vervoer naar toe, maar het is natuurlijk wel slim om t.z.t. een en ander met elkaar af te stemmen. De afstand vanaf Breukelen is 290 km en de bedoeling is, om uiterlijk 11.30 uur in het hotel aanwezig te zijn. Als we vertrekken om 8.30 uur, dan moet het zeker lukken.
In het hotel gebruiken we de lunch, om vervolgens na te zijn omgekleed, op de fiets te stappen voor een tocht van ca. 50 km.

Terug in het hotel is er tijd voor een glaasje en daarna gaan we aan tafel voor het diner in buffetvorm. Zaterdag na het ontbijt een fietstocht van ca. 100 km met wat klimwerk en voor de mensen die het wat rustiger aan willen doen, een alternatieve rit van zo’n 60 km, voornamelijk vlak. De lunch gebruiken we onderweg en ’s avonds weer diner/buffet in het hotel. Zondag na het ontbijt nog een afsluitend ritje van een km of 50. Lunch in het hotel en vervolgens de reis terug naar Breukelen. Naar ons idee absoluut een weekend waar je bij moet zijn!
Voor de prijs hoef je het niet te laten, t.w. € 245.– p.p.

Geef je op vóór 1 juni.
(Even een mailtje naar clublex@outlook.com  of via WhatsApp 0653148643)
Ook als je je vinger hebt opgestoken tijdens de vergadering, graag nog even mailen of appen, teneinde de inschrijving definitief te maken. 
Betaal de reissom vóór 1 juli.

(NL73 RABO 0131 8598 62 t.n.v. penningmeester TC Breukelen)

Hans, Rinus, Martin en Lex

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *