Mis geen e-mail

Communicatie via e-mail

Op de Algemene Leden Vergadering is verteld dat we meer via e-mail gaan communiceren met de leden. Zo kunnen we alle leden snel en goed informeren.

Dat gaat goed als we de beschikking hebben over de juiste e-mail adressen en als de verstuurde e-mails goed aankomen in jullie inbox. Gisteren (23 april) is er een e-mail verstuurd met een aankondiging voor de groepsfoto sessie op 30 april a.s. Uit onze e-mail rapportage blijkt dat niet alle verstuurde e-mails goed zijn aangekomen. Heb je vorige week geen e-mail ontvangen? Dan kan het zijn dat de e-mail in je Spam-box terecht is gekomen of dat we niet beschikken over het goede e-mailadres. Beide oorzaken zijn eenvoudig op te lossen.

Voorkom e-mail in je Spam-box

Het kan zijn dat e-mails terecht zijn gekomen in je Spam-box. Om dat in de toekomst te voorkomen kun je onze e-mailadressen als vertrouwde adressen opgeven in je e-mailaccount. Hoe dat moet is afhankelijk van het e-mailprogramma dat je gebruikt. Op deze webpagina staat uitgelegd hoe je dat doet. Kies bovenin het e-mailprogramma dat je gebruikt en volg daarna de stapsgewijze instructie.

De volgende e-mailadressen kun je als vertrouwde e-mailadressen opgeven:

  • secretariaat@tcbreukelen.nl
  • penningmeester@tcbreukelen.nl
  • voorzitter@tcbreukelen.nl
  • info@tcbreukelen.nl
  • redactie@tcbreukelen.nl

Zorg dat het juiste e-mailadres bij ons bekend is

Zorg ervoor dat ons secretariaat over het juiste e-mailadres beschikt. Is je e-mailadres recent veranderd of vermoed je dat we een verkeerd e-mailadres gebruiken. Stuur dan een e-mail met de juiste gegevens naar secretariaat@tcbreukelen.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.