Klimweekend 2018: meld je nu aan

Voor diegenen die houden van een sportieve uitdaging organiseert de Toerclub van donderdag 10 mei (Hemelvaart) tot en met zondag 13 mei een lang klimweekend in Sauerland. We hebben een optie genomen op een aantal kamers in Landhaus Pension Voß. Dit familiehotel ligt in Niedersfeld, iets ten noorden van Winterberg. Het hotel biedt gratis WiFi. ’s Ochtends kunnen we genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Landhaus Pension Voß heeft een Spa, die bestaat uit een sauna, een stoombad en een breed scala aan massage- en schoonheidsbehandelingen (tegen een toeslag). Er is een aparte stalling voor onze fietsen. Meer informatie over de accommodatie vind je op http://www.pension-voss.de/hotel/familie/ .

Het plan is om op Hemelvaartsdag 10 mei per auto naar Sauerland te rijden. Donderdagmiddag, vrijdag, zaterdag en evt. zondagochtend kunnen we daar fietsen en zondag 13 mei in de loop van de dag vertrekken we weer per auto naar Breukelen. De afstand van Breukelen naar het hotel is 317 km, dus een dikke drie uur rijden.

De prijs van het arrangement is 185 euro per persoon. Inbegrepen zijn logies, ontbijt en diner, en voor 2 dagen een lunchpakket. Benzinekosten te verrekenen met de bestuurder. Overige consumpties zijn op eigen kosten.

Tijdens het klimweekend wordt in 2 verschillende snelheidsgroepen gefietst. Je hoeft dus echt geen klimgeit of snelheidsduivel te zijn om mee te kunnen komen. Er wordt er op strategische plekken op elkaar gewacht. Natuurlijk moet er af en toe stevig geklommen worden, maar dat is natuurlijk de uitdaging!

Wil je meegaan met dit klimweekend? Geef je dan op door een mail te sturen naar koosberkelaar@hetnet.nl.

Let op: We hebben een optie genomen op 16 plaatsen. Er is nog maar beperkte capaciteit in het hotel. Geef je dus snel op, anders moeten we je misschien teleurstellen.

Met vriendelijke groet,

Koos Berkelaar

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *