Jouw stem is geld waard

Jouw stem is geld waard in de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Gooi en Vechtstreek stelt € 75.000,- beschikbaar.

Net als vorig jaar doen wij als TC Breukelen weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Dit keer met Start2Bike. Start2Bike (“start to bike”) is er voor alle startende wielersporters die op een recreatieve manier willen fietsen, van jong tot oud, op de racefiets of mountainbike. Over een periode van 4 weken leert men in 4 sessies van ca. 3 uur de basisvaardigheden van het racefietsen of mountainbiken. De training wordt verzorgd door ervaren trainers vanuit de toerclub Breukelen. Start2Bike is ontwikkeld en wordt mede mogelijk gemaakt door de wielersportbond NTFU (Nederlandse Toerfiets Unie). Het is een ideale, laagdrempelige en vooral gezellige manier om te beginnen met fietsen.

Stemmen

Van 6 t/m 21 maart 2018 mogen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Zij ontvangen hiervoor per post een unieke stemcode. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. TC Breukelen ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor onze toerclub belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het succesvol organiseren van de Start2Bike actie. Ben jij zelf lid van de Rabobank Gooi en Vechtstreek? Of heb je familieleden of vrienden die lid zijn van de Rabobank Gooi en Vechtstreek? Geef dan je stem of moedig mensen aan om te stemmen op TC Breukelen tijdens de Clubkas Campagne.

Bedankt voor jouw steun!

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *