15 februari: Nieuwe website live

Website TC Breukelen in een nieuw jasje

Het is je vast al opgevallen, de website heeft een metamorfose ondergaan. Hij is inhoudelijk en qua vormgeving flink veranderd. Laat ons weten wat je ervan vindt. Geef hieronder je reactie.

De komende tijd blijven we werken aan het verbeteren van de website.

 

10 reacties

 1. Wat een prettige verrassing is deze vernieuwde website. Helemaal bij de tijd. Complimenten!
  En dank aan de persoon/personen, die het werk achter de schermen verricht hebben.

 2. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik met enig weemoed afscheid heb genomen van ons gedrukte clubblad, maar nu ik deze site zie ben ik zeer verrast en zie direct veel voordelen t.o.v. het blaadje.
  Makers bedankt en hopelijk blijft deze site zo mooi en actueel zoals het er nu al uitziet.

 3. Ik sluit mij van harte aan bij de reeds gemaakte complimenten. Ziet er verzorgd uit en geeft voldoende ruimte voor nieuws en andere informatie, foto’s ed.
  Betrokkenen voortgaand succes toegewenst.

 4. Fantastisch werk, overzichtelijk, voorziet voor zover ik kan beoordelen in ruime informatie over de verschillende onderdelen van het fietsen. Heel erg leuk.

 5. Prachtig gedaan voorlopig blijf ik door deze website bij de club . Maar bij deze wil ik Ton van Ekris bedanken voor alle mooie clubbladen. Dit schrijf ik niet omdat het mijn zwager is . groetjes Herman met snor.

 6. Harry je hebt fantastisch werk geleverd met deze nieuwe webside, duidelijk, overzichtelijk, en mooi.
  Groetjes Hans Coenen.

 7. Knap stukje werk, goed verzorgd en overzichtelijk kortom een goede vervanger voor het onvolprezen clubblad. Zo was en blijft dit een visitekaartje voor onze club. Met vriendelijke groet Ton van Ekris.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *